Om oss

Modellbilens Venner, klubben du føler deg hjemme i.

Modellbilens Venner ble stiftet 26. Januar 1989 av en del modell bygger og samler.

Vi regnes som den eldste modellbilklubben i Norge.
Klubbens formål er å videreføre modellbygging/samling og historien, det være seg om man bygger bil, båt, fly, ufo, osv. Vi bygger i plast, tre, papir, metall osv. Du kan bygge store scala eks. 1:7 eller du bygger i 1:260, men de vanligste skalaer er 1:24 1:25 1:32 eller 1:87 (som er modelljernbane.) Kort sakt, det er plass til alle de som bygger, og de som samler på alt inn for modeller/Hobby.
Her kommer vi sammen, juniorer som seniorer annenhver torsdag kveld (ikke sommer) og utveksler ideer osv. Og ikke minst for å dele felle skapet og være sammen, ung som gammel.
Vi drar på klubbturer, vi holder messe en gang pr. år i oktober, som er en oppsamling av det nyeste både innenfor modellbygging og salg. Samt tåg og bilbane osv.
Vi har vårt medlemsblad som heter Minibilen, det utkommer 2 ganger pr. år fra 2008.
Alle medlemmer får en klubbil for hvert betalende år du er medlem.
Høres dette spennende ut, ta kontakt, vi har mange medlemmer i alle aldre og mange bor lang borte, (Bergen) men vi holder kontakten på nett og i post form.
Medlemskap koster 300 kr pr 2023.

Ta kontakt per telefon eller Mail 91637862  / Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.